12.Århus : Nyheder

Grupperådsmøde - generalforsamling

Skrevet 05/02-2018 af Niels Baggesen
Rettet 05/02-2018af
Gruppen

Grupperådsmødet i 12. Århus er for alle forældre, ledere og de ældste spejdere i gruppen. Et grupperådsmøde er en generalforsamling, hvor vi ser tilbage på året der er gået, og hvor vi også ser frem på det nye år.


Vi håber at I møder op og støtter op om jeres børns spejdergruppe, og det frivillige arbejde, vi laver her. Grupperådsmødet er en del af Det Danske Spejderkorps’ vedtægter, og det er meget vigtigt for os at få jeres input og opbakning. På mødet skal der også vælges medlemmer til bestyrelsen og til forskellige andre ting, men det at deltage i mødet betyder ikke, at man bliver tvunget til at melde sig til noget. Dagsordenen for mødet kan I se på bagsiden af sedlen her.
Mens mødet afholdes for de voksne, vil der være et andet arrangement for spejdere og søskende. Det er endnu ikke helt fastlagt hvordan det bliver, så spejderne skal medbringe tøj til at være både ude og inde.
Det er gratis at deltage, men vi forventer at alle de spejdere, der deltager, også har en eller flere voksne med.

Her finder du Indbydelse, ledernes årsberetninger, gruppens udviklingsplan samt regnskabet.

Tilmeld dig her.

Tilbage...

Gruppens Historie

Der var engang hvor spejdere var unge mænd i korte shorts og med lange strømper. Dengang startede 12. Århus.

Vi har fået nogen af de "gamle" i gruppen til at skrive lidt om gruppens historie.

Hold overblikket

Da vi jo gerne vil have en masse spejdere med til vores arrangementer har vi forsøgt at lave en overskuelig kalender hvor man kan danne sig et overblik over de ting der sker i fremtiden.

RSS ikonDerudover kan du hente nyhederne som en RSS feed her

 

iCal ikonDu kan også hente vores kalender ind i din Outlook, Apple iCal.app, Mozilla Sunbird/Lightning, Google Calendar herfra

Følg os på facebook

 
©2005-2019 12.Århus Gruppe, DDS