12.Århus : Bliv Leder

Som spejderleder får du mulighed for et aktivt fritidsliv med masser af store oplevelser sammen med børn, unge og voksne. Du er med til at give spejderne mulighed for at udvikle sig, og du får samtidig også mulighed for selv at udvikle dig.
For at blive spejderleder er det ikke et krav, at du selv har været spejder som barn. Det vigtigste er, at du er interesseret i at arbejde med børn og unge, og at du kan lide at være i naturen. Vi skal nok hjælpe dig med at lære de nødvendige spejderfærdigheder, og Det Danske Spejderkorps afholder hvert år masser af gode kurser, som du vil få mulighed for at komme med på.
I 12. Århus Gruppe er spejderlederne en sammensætning af meget forskellige mennesker både hvad angår uddannelse, personlighed, interesser og spejdererfaring. Vi ser forskelligheden som en styrke, alle har forskellige kompetencer at byde ind med, og på den måde får vi samarbejdet til at fungere.
At være spejderleder er frivilligt arbejde. Men selv om du ikke får løn i form af penge, så er vi sikre på at du vil blive rigt belønnet i form af personlig udvikling, uddannelse og masser af oplevelser.
At være spejderleder er i høj grad en fritidsinteresse, der giver mening!

Hvis du vil høre mere om at være spejderleder hos os, eller hvis du har lyst til at komme forbi og se hvad vi laver, så kontakt gruppelederne Darma Louise Duus og Christina Ena Skovgaard på gl [at] 12aarhus.dk

©2005-2019 12.Århus Gruppe, DDS